THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

lördag 3 januari 2009

Gårdagen...

Gårdagen spenderades mestadels inne i stan.
Kom in runt halv tio någon gång för att hjälpa Nisse o Irene o hämta lite möbler som dom köpt till deras nya sommarstuga. Tog sin lilla tid så dom bjöd på lunch och efter lunchen lämnade vi ´kvar Elias hos dom för att åka ut till ikano.
Där ute köpte vi en dammsugare för våran är asgammal o svinful o har nu gått sönder, även den. Hade två "nya" som gick sönder o då fick vi ta den här gammla, fula saken men nu är även den paj, vi verkar inte ha sån tur med dammsugare så vi tog en försäkring på den här som täcker allt, även om det är vårt fel. Mycket bra..
Sen var vi på Cervera en sväng med, skulle kolla lite iom att vi fick ett presentkort av pappa där. Skulle dom stänga igen butiken så det var världens rea. Vi tjänade 1000 spänn på de vi köpte. Sånt gillar vi!
Och det bästa av allt, vi var o titta ut våra ringar o köpte dom! Senast på fredag sitter ringet på fingret. Är så glad...

Efter ikaontrippen åkte vi o hämta Elias för att åka ner till stan o fika med Ellinor som var nere på besök! Var så himla kul o träffas. Får inte dröja så lång tid igen...
S>en åkte vi hem... Hem ljuva hem säger jag bara. Var så skönt att få komma hem..

Sebbe o jag bestämmde oss igår för att sluta upp med all skräpmat o börja träna o tänka på vad vi stoppar i oss. Så chipsen vi plockat fram rök åt helvete o nu letar jag bra recept på nyttig mat! Vad duktiga vi ska bli!!!

Idag:
Pappa o Helene kommer på fika (jag fikar inte).
Städa o tvätta.
Sebbe på cup.
Bus med Elias.
Jaa, laga mat o allt sånt...

Meeen, hörs då!

0 kommentarer: